Produktą sudaro dviejų tipų bakterijos, kurios reguliuoja dirvožemio pH: heterotrofinės – lėtai oksiduoja sierą, išskiria sulfatus – todėl dirva parūgštėja, ir Bacillus amyloliquefaciens – išskiria amonio jonus ir šarmina dirvą. Ši dviejų tipų bakterijų kombinacija: reguliuoja ir išlaiko dirvožemio pH balansą iki tikslinio pH 5,5–6,5; užtikrina idealų dirvos rūgštingumą po velėna – stimuliuoja, stiprina augalus. NAUDOJIMAS - rekomenduojama naudoti atviroje dirvoje, vejose: 100 g praskieskite 25–30 l vandens ir stambiais lašeliais išpurkškite 1 000 m² (10 arų) dirvos / vejos plotą – kartą per mėnesį augalų vegetacijos metu. Tirpalą sunaudokite per 5–6 valandas nuo paruošimo. Po apdorojimo, jei įmanoma – palaistykite vandeniu. Pavasarį pradėkite naudoti, kai dirvožemio temperatūra pasiekia 12°C, nes tokio temperatūroje mikroorganizmai tampa pakankamai aktyvūs.
Nerekomenduojama naudoti: šiltnamiuose, šarminį dirvožemį mėgstančių augalų priežiūrai (pvz., levandoms, alyvoms), užsitęsus sausrai.
Nerekomenduojama naudoti: šiltnamiuose, šarminį dirvožemį mėgstančių augalų priežiūrai (pvz., levandoms, alyvoms), užsitęsus sausrai.